Uw specialist in het stagen en installeren van routers.

Als preferred supplier van verschillende telecombedrijven, zijn wij gespecialiseerd in het stagen en installeren van oa Cisco en Huawei routers en switches.

In ons warehouse te Amsterdam voorzien onze ervaren stagers de routers en switches van de juiste configuratie die vervolgens door onze 15 ervaren Field Engineers bij de klant door heel Nederland worden geïnstalleerd, er wordt terplekke getest en waar nodig aanpassingen gemaakt.

Naast installatie van internet bij bedrijven, zijn wij ook gespecialiseerd in de installatie van telefonie bij u of uw klant. Onze telecom engineers helpen bij de uitrol van de nieuwe telefoons, installeren de bijbehorende softwarepakken op de PC’s en geven uitleg over alle nieuw geïnstalleerde onderdelen.

Heeft u problemen met het aanleggen van de nodige bekabeling, dan biedt Riset ook hier uitkomst.

Een goede netwerkinfrastructuur is de basis van een betrouwbare ICT- telecom omgeving. Het zijn de aderen naar het kloppend hart van de organisatie, de computerruimte. Het aanleggen van de netwerkbekabeling is voor ons geen kwestie van meters maken. Wij zien het als de uitrol van een netwerk dat gebruikers en toepassingen met elkaar zal verbinden. Onze oplossingen zijn gebaseerd op betrouwbaarheid, zekerheid en continuïteit.

Bel ons op 020-4531234

of gebruik het onderstaande contactformulier.

Vragen over onze diensten?

Riset B.V.

Lemelerbergweg 14

1101 AJ Amsterdam

+31 (0)20-453 12 34

info@riset.nl